oljetanksrivning

ROT-avdrag

Kan du få ROT-avdrag?

Skall du endast ta bort ditt gamla värmesystem, värmepanna och oljetank så går det inte att få Rot-avdrag. Om du skall installera ett nytt värmesystem samtidigt som vi tar bort det gamla, så kan du få ett Rot-avdrag! Detta är superkontrollerat med skatteverket samt flera möten och samtal med diverse handläggare på skatteverket.En del kunder skall ändå ha ett Rot-avdrag trots att vi talar om det som skrivs ovan, om du är en av dessa människor, så ber vi dig ringa följande nummer: 0771-567567. Detta är till skatteverket!

Det finns ett par konkurrenter till oss som jobbar med samma verksamhet och ändå ger Rot-avdrag, deras givmilda ROT-rabatt kommer att återkomma till kunder som ej är medvetna om reglerna och dessa kunder kommer att få en extra faktura längre framöver vilket slutar med att du har fått betala mycket mer!

Alla handläggare på skatteverket har som jag uppfattat det, inte riktigt full koll på vem som skall få ROT-avdrag osv, därför slinker ändå en del ROT-avdrag igenom systemet och senare blir det påkommet och skall betalas tillbaka!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå