Om företaget

Om företaget - Pemag Oljetanskrivning

Grundaren till denna affärsidé heter Peter Alakoski, en svenskfödd gosse med finskt sisu-blod i venerna. Peter har jobbat med att metalldemontera nedlaggda större företag i några år före han startade enskild firma 2006 som oljetanksrivare på heltid.

Peter hamnade av en slump, hos en person som hade beställt skrotning av sin oljetank (2005) och såg då hur slarviga dom killarna var med att demontera en tank och såg också en möjlighet att detta jobb kunde Peter göra mycket bättre med mer nogrannhet. Med väldigt stor framgång och med massor av nöjda kunder till följd, bildades bolaget om till ett handelsbolag med en mycket god vän och duktig arbetskollega som heter Magnus Österberg, och är vid ombildandet av bolaget, delägare i Pemag. Magnus har också flera års erfarenhet med metallarbeten och han jobbar idag som om han var född med en tigersåg på en oljetank.

Idag får vi uppdrag av flera stora och små företag som vi mer än gärna lämnar som referenser och såklart alla våra privatkunder som är väldigt nöjda med vår tjänst och sprider vårt namn genom släktingar och vänner.

Miljöavdelningarna till alla kommuner som vi besöker är också väldigt nöjda med vårt arbete då vi alltid lämnar ett intyg på våra arbeten som vi utför till kunderna.

Pemag har över 1000 tankdemonteringar och flera hundra värmepannetransporter över hela Skåne

If you have any querry for related investment, then We are available for you.